Η Γιουβέντους και ο Αλέγκρι είναι σίγoυροι πως θα επεκταθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Φεντερίκο Κιέζα, που λήγει τον Ιούνιο του 2025.

Η Γιουβέντους είναι σίγoυρη πως θα επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Φεντερίκο Κιέζα, που λήγει τον Ιούνιο του 2025, για έναν ακόμη χρόνο, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League. Ο 26χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη φετινή σεζόν και ο τεχνικός της ομάδας, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, εισηγήθηκε στη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως ο Κιέζα θα παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια», τόνισε σχετικά ο Ιταλός κόουτς.

Η ομάδα του Τορίνο τού προσφέρει αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φθάνοντας τα έξι εκατ. ευρώ, και ελπίζει πως έως το τέλος του μήνα θα έχει υπογραφεί το νέο συμβόλαιο. Ο Κιέζα εντάχθηκε στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2020 από τη Φιορεντίνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!