Τις ανοικτές συζητήσεις με πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ για να ενταχθούν στην European Super League, αποκάλυψε ο συνιδρυτής της A22, Ανάς Λανγκαρί.

Τις ανοικτές συζητήσεις με πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ για να ενταχθούν στην European Super League, αποκάλυψε ο συνιδρυτής της A22, Ανάς Λανγκαρί.

Ο Γάλλος παράγοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ouest-france», τόνισε πως η συγκεκριμένη Λίγκα μπορεί να προχωρήσει τα επόμενα χρόνια, αναφέροντας ότι από τις 21 Δεκεμβρίου έχουν γίνει επαφές με πάνω από 50 ευρωπαϊκές ομάδες.

«Δεν θέλω να πω τα ονόματά τους, επειδή δεν θέλω να τις εκθέσω. Από τις 21 Δεκεμβρίου, μιλήσαμε με περίπου 50 διαφορετικούς συλλόγους. Σχεδόν 20 από αυτούς είναι πολύ, πολύ ενθουσιασμένοι με το πρότζεκτ. Έχουμε ήδη αρκετούς συλλόγους για να αρχίσουμε τη διοργάνωση» ανέφερε ο Λανγκαρί και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαστε πολύ απασχολημένοι με τις συζητήσεις με διαφορετικούς συλλόγους, με ενώσεις φιλάθλων, με ποδοσφαιριστές και με κόσμο που εμπλέκεται στο ποδόσφαιρο σε καθημερινή βάση. Όλοι μας καλούν για να καταλάβουν καλύτερα το πρότζεκτ, επειδή από τη στιγμή που είναι εφικτό και νόμιμο να προτείνεις μια εναλλακτική, όλοι το ψάχνουν. Μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο».

Ο Λανγκραρί πρόσθεσε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα συλλόγου που έχει πει «ναι». «Ένας σύλλογος που ήδη έχει δεσμευτεί μαζί μας, εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον μας και μας είπε “είναι ακριβώς το ίδιο όπως όταν διασφαλίζεις τη θέση ενός προπονητή και τον απολύεις τις επόμενες εβδομάδες”».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!