Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ απολογήθηκε στους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως με ποινή αποκλεισμού τριών μηνών τιμώρησε ο ρωσικός Οργανισμός αντι-ντόπινγκ (RUSADA) τον Νικίτα Κουρμπάνοφ, για χρήση κοκαϊνης, όπως προέκυψε από το άνοιγμα των δύο δειγμάτων του.

Ο ίδιος απολογήθηκε στους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικίτα Κουρμπάνοφ:

«Αγαπητοί φίλοι της ΤΣΣΚΑ, συμπαίκτες, διοίκηση, υπάλληλοι του συλλόγου και φίλαθλοι του καλύτερου παιχνιδιού με μπάλα.

Ζητώ συγγνώμη για την τρέχουσα κατάσταση. Φυσικά, αυτό που συνέβη δεν είναι αντάξια συμπεριφορά του συλλόγου και οι συνέπειες μού έχουν γίνει μάθημα. Αποδέχομαι την πλήρη ευθύνη των πράξεων μου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτιμώ πραγματικά την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει ο σύλλογος και οι οπαδοί εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα θεωρούσα μεγάλη τιμή να παίζω στην ΤΣΣΚΑ και κυρίως να είμαι αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση έδινα το 100% για το καλό της ομάδας και για να κάνω χαρούμενους όλους τους φιλάθλους μας.

Το πιο σημαντικό για μένα τώρα είναι να επιστρέψω στη δράση και στο αγαπημένο μου επάγγελμα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψω στο παρκέ το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστώ τους αγαπημένους μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους σε δύσκολες στιγμές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!