Το NBA επέβαλε πρόστιμο 50.000 δολαρίων στον προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, για την κριτική που άσκησε στους διαιτητές.

Το NBA επέβαλε πρόστιμο 50.000 δολαρίων στον προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, για την κριτική που άσκησε στους διαιτητές κατά τη διάρκεια και μετά τον πρόσφατο αγώνα με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Συγκεκριμένα, ο Μπράουν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ενώ φώναζε στον διαιτητή Ιντάε Χουάνγκ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στην ήττα με 143-142 στην παράταση από τα «Ελάφια».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα φορητό υπολογιστή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα για να επισημάνει τη διαφωνία του σε πολλές διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση. Το δελτίο Τύπου του NBA περιέγραψε τις ενέργειες του Μπράουν ως «επιθετική καταδίωξη αγώνα και… δημόσια κριτική στους διαιτητές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!