Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού και όσα του άρεσαν από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το ματς στη κάμερα της Cosmote TV.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου

«Υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν για το καλύτερο και έχουν σωστή προσέγγιση. Ο Πανσερραϊκός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, εμείς δείξαμε υπευθυνότητα με ή χωρίς τη μπάλα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα που τρέχει πολύ.

Θεωρώ ότι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα από μας όταν καταφέραμε σκοράραμε τα δύο γκολ. Δεν μπορούσα να πω κάτι στους παίκτες μας με αυτό το σκορ, μας ενδιέφερε περισσότερο να είναι υπεύθυνοι καλύπτοντας χώρους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!