Στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής ο Βέλγος Ίντι Μπόονεν!

Πολύ κοντά σε μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η Παναχαϊκή καθώς είναι κοντά στην απόκτηση του Ίντι Μπόονεν.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Οστάνδη.

Αγωνίστηκε για μια τριετία (2015-2018) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε επίπεδο μικρών ηλικιών, ενώ είχε κάνει και ορισμένες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Το 2018, αρνήθηκε την προσφορά ανανέωσης από την αγγλική ομάδα και επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Οστάνδης, στην οποία έπαιξε μέχρι πέρυσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να διαπρέψει, δεν έχει ρυθμό καθώς έχει να παίξει καιρό, αλλά έχει της προδιαγραφές να βοηθήσει την Παναχαϊκή. Μάλιστα, ο Ίντι Μπόονεν βρίσκεται ήδη στην Πάτρα, έκανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ευελπιστεί πως στο τέλος θα πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!