Ευχάριστα νέα για τη Λίβερπουλ, αλλά και για την εθνική Ελλάδας, καθώς ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στο τέλος του μήνα.

Ευχάριστα νέα για τη Λίβερπουλ, αλλά και για την εθνική Ελλάδας, καθώς ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στο τέλος του μήνα. Ο διεθνής αριστερός μπακ υπέστη κάταγμα κλείδας στο 35ο λεπτό του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στην Άρσεναλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τον βοηθό προπονητή των «κόκκινων», Πεπ Λάιντερς, ο Τσιμίκας θα είναι σε θέση να αρχίσει προπονήσεις σε δύο με τρεις εβδομάδες: «Η αποθεραπεία του Κώστα εξελίσσεται πολύ καλά και πολύ γρήγορα. Ελπίζω ότι τόσο αυτός όσο και ο Ρόμπερτσον θα είναι σε θέση στα τέλη του μήνα να αρχίσουν προπονήσεις με την ομάδα», τόνισε σχετικά ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ.

Αυτό σημαίνει πως ο διεθνής άσος θα προλάβει τα playoffs της εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Euro 2024. Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει στις 21 Μαρτίου το Καζακστάν στην Opap Arena. Και αν προκριθεί, τότε θα παίξει σε μονό τελικό εκτός έδρας στις 26 Μαρτίου με το νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!