Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως ο Άρης ήταν καλύτερος και έπρεπε να σκοράρει στην «OPAP Arena» κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως ο Άρης ήταν καλύτερος και έπρεπε να σκοράρει στην «OPAP Arena» κόντρα στην ΑΕΚ. Μάλιστα, επεσήμανε πως η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση ειδικά τώρα όπου όλα θα κριθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Δεν μπορούμε να πούμε πως αποκτήσαμε προβάδισμα πρόκρισης. Η πρόκριση είναι ανοικτή. Η έδρα χάνει τη δύναμή της λογω της μη παρουσίας του κόσμου με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν μία ομάδα έπρεπε να σκοράρει σήμερα αυτή ήταν η δική μας στην ευκαιρία του Μορόν. Τα πάντα είναι ανοικτά, θα κριθούν όλα στην έδρα μας και θα παλέψουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον τραυματισμό του Ζιλ Εμβοντό:

«Είναι απώλεια αυτή του Ζιλ γιατί κάνουμε προσπάθεια να γυρίσουν παίκτες και να είμαστε όλοι μαζί και κάθε απώλεια είναι σημαντική. Είναι στενάχωρο γιατί έλειπε τρεις μήνες επέστρεψε σε καλό επίπεδο και θα μας λείψει στη συνέχεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!