Ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε δήλωσε ότι πρόκειται να διοργανωθεί μία μεγάλη γιορτή στην Allianz Arena προς τιμήν του Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου, δήλωσε ότι πρόκειται να διοργανωθεί μία μεγάλη γιορτή στην Allianz Arena προς τιμήν του Φραντς Μπεκενμπάουερ, του θρύλου του βαυαρικού συλλόγου που πέθανε την Κυριακή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν, που είναι πλέον μέλος του εποπτικού συμβουλίου, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, θρηνεί για τον φίλο μας Φραντς. Για να τον ευχαριστήσει, και στη μνήμη του, η Μπάγερν πρέπει να διοργανώσει μια εκδήλωση τιμής στο γήπεδό της, που δεν θα υπήρχε χωρίς αυτόν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεκενμπάουερ ήταν πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του συλλόγου, όταν το 2005, εγκαινιάσθηκε το Allianz Arena.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!