Η Τσέλσι σκέφτεται το σενάριο ενδεχόμενης ενίσχυσης στην επιθετική της γραμμή και ένα από τα ονόματα που παίζουν για την αγγλική ομάδα είναι αυτό του Πάολο Ντιμπάλα.

Η Τσέλσι σκέφτεται το σενάριο ενδεχόμενης ενίσχυσης στην επιθετική της γραμμή και ένα από τα ονόματα που παίζουν για την αγγλική ομάδα είναι αυτό του Πάολο Ντιμπάλα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε βάλει ρήτρα, πως σε περίπτωση που η Ρόμα δεν εξασφαλίσει εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα μπορεί να φύγει για οποιαδήποτε ομάδα εκτός Serie A, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η συγκεκριμένη ρήτρα ενεργοποιήθηκε. Με αποτελέσμα ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει στο προσκήνιο για μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Τσέλσι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TuttoMercatoweb, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φαίνεται πως εκτιμά τον Αργεντινό επιθετικό και θέλει να τον πάρει στο Λονδίνο, στα πλαίσια της ενίσχυσης της επιθετικής του γραμμής. Η Ρόμα από την πλευρά της, ήδη σκέφτεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με ανανεωμένους όρους, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!