Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ χαρακτήρισε "must win" το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Εφές, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θέλει να πάρει... εκδίκηση

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ χαρακτήρισε “must win” και «πόλεμο» το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Εφές, ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να πάρουν… εκδίκηση για την ήττα τους στο προηγούμενο ματς των δύο ομάδων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι ένα “must win” παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε την νίκη» τόνισε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και συμπλήρωσε:

«Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι σκληρά. Ήταν πιο σκληροί στο πρώτο ματς, επομένως θέλουμε να πάρουμε την εκδίκηση στο γήπεδό μας. Οφείλουμε να παίξουμε σκληρά. Περιμένουμε πως η Εφές θα είναι επιθετική, γιατί θέλει τη νίκη. Το ίδιο θέλουμε και εμείς, για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε προς τα πάνω στη βαθμολογία. Θα είναι “πόλεμος”».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!