Ο Λιούις Χάμιλτον έκλεισε τα 39 του χρόνια και μίλησε για την διετή επέκταση του συμβολαίου του αλλά και την πτώση του.

Ο Λιούις Χάμιλτον έκλεισε τα 39 του χρόνια και μίλησε για την διετή επέκταση του συμβολαίου του με τη Mercedes F1 μέχρι το τέλος του 2025 αλλά και την ομολογουμένως μεγάλη του πτώση.

«Πρέπει να μάθεις ότι ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ» είπε ο Χάμιλτονσε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC Sport, εξηγώντας για ποιον λόγο εντέλει δεν αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Formula 1.

«Αλλά εκείνη τη στιγμή σίγουρα δεν φανταζόμουν ότι θα συνέχιζα. Είναι πολύ μεγάλες αυτές οι αναθεματισμένες χρονιές πια. Λείπεις για πολύ καιρό από όλους. Το κάνω για 16 χρόνια τώρα, είναι αμείληκτο. Υπάρχει πολλή λάμψη και πολλά θετικά, αλλά δεν είναι με κανέναν τρόπο εύκολο να παραμείνεις στα καλύτερά σου, να μείνεις αφοσιωμένος, να συνεχίσεις την προπόνηση και να συνεχίσεις να αποδίδεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πίεση είναι πάρα πολλή. Είσαι διαρκώς υπό παρακολούθηση και είμαι σε ένα σημείο της ζωής μου που δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσω. Αν κερδίσω έναν αγώνα, [όλοι θα λένε] ‘εντάξει, είσαι επτά φορές πρωταθλητής, έχεις 103 νίκες’, ενώ αν δεν τα πάω καλά υπάρχει [κριτική]… Σε αυτό το σημείο της ζωής μου μπορώ μόνο να βγαίνω χαμένος από αυτό. Οπότε ναι, σίγουρα υπήρξε μια περίοδος που αμφέβαλλα αν ήθελα να μπω μέσα σε όλο αυτό», ανέφερε ο επτά φορές πρωταθλητής.

«Ακόμη λατρεύω να οδηγώ. Όταν βάζουν μπροστά τον κινητήρα του αυτοκινήτου, με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου, τους μηχανικούς, και βγαίνω στο pit lane, έχω ακόμα αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου όπως την πρώτη μέρα που οδήγησα», κατέληξε ο Χάμιλτον αναφερόμενος στο τι ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να μείνει στο άθλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!