Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους Μιλουτίνοφ - Φαλ, που έπαιξαν, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους Μιλουτίνοφ – Φαλ, που έπαιξαν, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Θυμίζουμε πως ο Φαλ είχε οίδημα στο γόνατο του με αποτέλεσμα να παίξει 12 λεπτά σημειώνοντας πέντε πόντους, ενώ είχε και δύο ριμπάουντ. Με ίωση στο μεταξύ αγωνίστηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που έπαιξε για περίπου 20 λεπτά.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Φαλ θα φανεί τις επόμενες ημέρες και έχει τη σημασία του, διότι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια για την Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι που όπως καταλαβαίνετε είχαμε δυσκολία να το προετοιμάσουμε. Καταναλώσαμε μεγάλη ενέργεια στα δύο παιχνίδια της Ευρωλίγκας, ενώ η ΑΕΚ είχε όλη την εβδομάδα να προετοιμαστεί. Εμείς δυστυχώς κάναμε μόνο μία προπόνηση και αυτή με έλλειψη. Δεν είναι, όμως, μόνο η ενέργεια που καταναλώσαμε. Είχαμε και θέματα τραυματισμών. Ο Φαλ είχε ένα οίδημα στο γόνατο και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη, ενώ και ο Μιλουτίνοφ ήταν άρρωστος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτιμώ πολύ το ότι έπαιξαν και οι δύο. Αυτό που καταφέραμε δεν είναι αμελητέο. Κερδίσαμε εδώ, σκοράροντας 92 πόντους, έχοντας 27 ασίστ. Είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο Η ΑΕΚ παίζοντας επιθετικά στην μπάλα μας έδωσε τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Είχαμε πολλά ανοικτά σουτ που τα χάσαμε. Αν σκοράραμε θα είχαμε κοντά στις 32-33 ασίστ. Άρα η ομαδικότητά μας είναι πολύ σημαντική. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, καλή συνέχεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!