Σύμφωνα με πρόσφατα ρεπορτάζ, ο Τσάβι εξέφρασε την οργή του προς τον διαιτητή του αγώνα με τη Λας Πάλμας Γκονζάλες Φουέρτες.

Στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας, η ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να κερδίσει με 2-1, με τον Γκουντογκάν να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, με πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Παρά την επιτυχία της ομάδας του να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς, ο Τσάβι εξέφρασε την οργή του προς τον διαιτητή Γκονζάλες Φουέρτες, δείχνοντας τα νεύρα του. Σε μια φάση όπου ο Σέρτζιο Ρομπέρτο έπεσε μετά από μία επαφή με τον Μίκα Μαρμόλ, ο Φουέρτες δεν κατέδωσε κάποιο φάουλ. Ο Ρομπέρτο αντέδρασε με οργή, παίρνοντας κίτρινη κάρτα για διαρτυρίες. Εκτός αυτού, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και προς τον τέταρτο διαιτητή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η απόφαση να μη δοθεί πέναλτι στην Μπαρτσελόνα προκάλεσε την οργή του Τσάβι, ο οποίος σύμφωνα με τη «Marca», αντέδρασε έντονα και φαίνεται πως χτύπησε τον εαυτό του στο πρόσωπο εκφράζοντας την απογοήτευσή του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τσάβι είπε στον Φουέρτες «Σκ@τα στη μάνα σου», μια δήλωση που θα έπρεπε να οδηγήσει στην αποβολή του Ισπανού. Ο διαιτητής επέδειξε κίτρινες κάρτες σε επτά παίκτες και απέβαλε τον Σινκγκράβεν της Λας Πάλμας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ο Τσάβι μπορεί να αντιμετωπίσει κυρώσεις για την έκρηξή του, καθώς αντιμετωπίζει τον κίνδυνο αποκλεισμού. Ο 43χρονος προπονητής ήταν ήδη υπό πίεση λόγω ορισμένων απογοητευτικών αποτελεσμάτων φέτος και συνέχισε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα.

Όταν ρωτήθηκε αν η ομάδα του έχει πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, απάντησε: «Απόλυτα». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νίκη της Χιρόνα με 4-3 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, λέγοντας: «Είδατε τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος χθες; Κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό με ένα πέναλτι. Έχουμε επιχειρήματα για να κερδίσουμε την La Liga. Το πρώτο είναι ότι είμαστε οι Πρωταθλητές. Σεβασμός προς τον πρωταθλητή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!