Ο Μικέλ Αρτέτα προέτρεψε τους οπαδούς της Άρσεναλ να κάνουν το Emirates «καμίνι» ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ.

Ο Μικέλ Αρτέτα προέτρεψε τους οπαδούς της Άρσεναλ να κάνουν το Emirates ένα επιβλητικό μέρος, καθώς οι Gunners προετοιμάζονται για την τεράστια αναμέτρηση στο FA Cup με τη Λίβερπουλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αρτέτα προέτρεψε τους οπαδούς της Άρσεναλ να «δυναμώσουν» την ατμόσφαιρα στο Emirates και να αυξήσουν την εχθρικότητα, καθώς ο σύλλογος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Λίβερπουλ στον τρίτο γύρο του FA Cup την Κυριακή. Οι “κανονιέρηδες” έχουν χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένης της ήττας με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ στο βόρειο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Guardian, ο Αρτέτα δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Μπορούμε να το δυναμιτίσουμε και να το κάνουμε ακόμα πιο εχθρικό; Νομίζω ότι μπορούμε. Αυτό είναι το επόμενο βήμα κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να είμαστε τόσο ευγνώμονες για αυτό που πετυχαίνουμε στην έδρα μας. Η Κυριακή θα είναι μια μεγάλη μέρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!