Ο Κώστας Τσιμίκας υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ αλλά θα καταφέρει να είναι πίσω στα γήπεδα άμεσα.

Ο Κώστας Τσιμίκας υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ και τα πρώτα σενάρια τον ήθελαν να χάνει όλη την φετινή σεζόν, ωστόσο ο ίδιος.. φαίνεται να επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ, φέρνοντας τεράστια χαρά τόσο στον Γιούργκεν Κλοπ, όσο και στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Athletic, ο Έλληνας μπακ θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από τις αρχές του Μάρτη, καθώς η αποθεραπεία του πάει από το καλό στο καλύτερο, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος που κάνει το ρεπορτάζ της Λίβερπουλ!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να θυμίσουμε πως ο 27χρονος μπακ είχε τραυματιστεί στην κλείδα, μετά από το μαρκάρισμα του Σάκα και την πτώση του Έλληνα σταρ…

«Προς τα τέλη του Φλεβάρη, αλλά ίσως και από τις Αρχές του Μάρτη θα έχει επιστρέψει κανονικά ο Τσιμίκας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν ισχύσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τότε δεδομένα ο Τσιμίκας θα δώσει το παρών και στα κρίσιμα ματς κόντρα στο Καζακστάν για το Nations League, λύνοντας έτσι τα χέρια του Πογέτ, καθώς είναι ένας εκ των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών στο ελληνικό ρόστερ…

Φυσικά και η Λίβερπουλ περιμένει πως και πως την επιστροφή του, καθώς και την φετινή σεζόν είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος άρχισε να τον εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο..

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!