Ο Σέρχιο Ράμος την ώρα που έκανε δηλώσεις στα ισπανικά ΜΜΕ τα… άκουσε από έναν φίλο της Σεβίλλης και έτσι του απάντησε στο ανάλογο ύφος.

Ο Σέρχιο Ράμος από την αρχή της καριέρας του είχε δείξει ότι δεν… μασάει. Από κάθε έννοια. Ο Ισπανός στόπερ δεν φοβάται να τα βάλει με όλους και όλα, ώστε να πει αυτό που έχει στο μυαλό του και γενικότερα να κάνει γνωστή τη γνώμη του!

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός το καλοκαίρι που πέρασε επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε: τη Σεβίλλη. Όμως, αυτό ακόμα δεν έχει συνδυαστεί με τόσο καλές εμφανίσεις ή με νίκες της ομάδας από την Ανδαλουσία. Μάλιστα, οι Σεβιγιάνοι στο πρώτο παιχνίδι του 2024 έχασα εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σέρχιο Ράμος την ώρα που έκανε δηλώσεις στα ισπανικά ΜΜΕ τα… άκουσε από έναν φίλο της Σεβίλλης και έτσι του απάντησε στο ανάλογο ύφος on air!

«Τι λες ρε φίλε; Δεν βλέπεις ότι μιλάμε; Δείξε λίγο σεβασμό. Δείξε λίγο σεβασμό! Σου είπα… Δείξε λίγο σεβασμό! Μιλάμε εδώ πέρα! Σεβάσου τον κόσμο! Σκάσε και πήγαινε σπίτι σου», είπε προς τον οπαδό και συμπλήρωσε προς την δημοσιογράφο:

«Αυτά συμβαίνουν στο γήπεδο! Ο κόσμος έχει πολλά νεύρα και τα βγάζει στους παίκτες. Όταν η ομάδα έχει πολύ καιρό να νικήσει τότε αυτά γίνονται, γιατί ο κόσμος έχει… τρελαθεί», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!