Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε η εθνική την αναμέτρησή της με τον Καναδά για το United Cup.

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε η εθνική την αναμέτρησή της με τον Καναδά για το United Cup.

Η ελληνική ομάδα, η οποία είχε ήδη εξασφαλίσει τη νίκη-πρόκριση χάρη στην επικράτηση του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Στίβεν Ντίεζ και της Μαρίας Σάκκαρη επί της Λεϊλά Φερνάντεζ, κατέβηκε στο μικτό διπλό με δίδυμο τον Πέτρο Τσιτσιπά και τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, οι οποίοι έκαναν το 3-0, καθώς νίκησαν 7-5, 6-4 τους Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και Στέισι Φανγκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά του United Cup θα είναι η Γερμανία, η οποία τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της, πίσω από τη Γαλλία και μπροστά από την Ιταλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!