Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2023 στα μονά και πέτυχε την πρώτη νίκη της Ελλάδας απέναντι στον Καναδά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2023 στα μονά και πέτυχε την πρώτη νίκη της Ελλάδας απέναντι στον Καναδά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε εύκολα με 2-0 (6-2, 6-3) τον Στίβεν Ντίεζ κι έκανε το 1-0 για την χώρα μας. Ο Τσιτσιπάς έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στη Λέιλα Φερνάντες στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα χρειάζεται νίκη με 3-0 για να εξασφαλίσει την 1η θέση στον όμιλο και την πρόκριση στα προημιτελικά. Εάν νικήσει 2-1, η πρόκριση θα κριθεί στα ποσοστά των κερδισμένων σετ μεταξύ Ελλάδας, Καναδά και Χιλής. Μετά θα πρέπει να γίνει το ίδιο και με την δεύτερη του Δ’ ομίλου που είναι η Γερμανία. Με οποιοδήποτε αποτέλεσμα ήττας η ομάδα μας θα μείνει εκτός τουρνουά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!