Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2024 και συνόδευσε με νίκη το ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2024 και συνόδευσε με νίκη το ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ.

Το «τριφύλλι» επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και πήρε τους τρεις πόντους της νίκης σε ένα ματς που χρειαζόταν κυρίως το ψυχολογικό «boost».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παίζοντας απλά, γρήγορα, πιεστικά κι αποτελεσματικά, ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο νίκησε με 2-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League κι έκανε το καλύτερο δυνατό… ποδαρικό στο 2024, συνδυάζοντας με τρίποντο το ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον «πράσινο» πάγκο.

Τα πολύ ωραία γκολ των Ιωαννίδη (25’) και Βιλένα (48’) απλοποίησαν τα πράγματα για το «τριφύλλι» που είχε και δοκάρι με τον Βαγιαννίδη (35’) και μείωσε ξανά στον ένα βαθμό τη διαφορά του απ’ τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

 

 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!