Η Ελλάδα δεν κατάφερε να νικήσει στην πρεμιέρα του United Cup και ηττήθηκε με 2-1 από την Χιλή.

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να νικήσει στην πρεμιέρα του United Cup και ηττήθηκε με 2-1 από την Χιλή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αγωνίστηκε στο ατομικό, μιας και έδειχνε ότι πονάει στη μέση και η μοναδική νίκη για την Εθνική ήρθε από τη Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-0 της Σενγκουέλ και έδωσε το προβάδισμα στην εθνική μας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ο Στέφανος Σακκελαρίδης αντί του Τσιτσιπά. Παρά τη μεγάλη διαφορά ο Σακελλαρίδης (Νο 419) άγγιξε τη νίκη απέναντι στον Νίκολας Γιάρι (Νο 19), αλλά ηττήθηκε στο τέλος με 2-1.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι επιστρατεύτηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με την Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκαν στο διπλό, αλλά ηττήθηκαν με 2-1 από τους Ντανιέλα Σένγκουελ και Τόμας Μπάριος Βέρα, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να γνωρίσει την ήττα με 2-1.

Πλέον η Εθνική θέλει αύριο νίκη απέναντι στον Καναδά για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!