Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ενισχύσει στο μονό την Ελλάδα, κάτι που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος στοίχισε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ενισχύσει στο μονό την Ελλάδα στην αναμέτρηση με την Χιλή, κάτι που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος στοίχισε.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, ωστόσο στις δηλώσεις του έδειξε ότι είναι πολύ καλύτερα κι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κόντρα στον Καναδά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με έναν μήνα πριν. Δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι θα είχα την ευκαιρία να παίξω στο United Cup. Δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν σκεφτόμουν το comeback μου. Πέρασα δύσκολες στιγμές στο τέλος της χρονιάς, τα πράγματα δεν φαίνονταν καλά. Σήμερα αισθανόμουν υπέροχα. Ήταν μόνο μια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς που ένιωσα κάτι, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να με απασχολήσει πολύ. Δεν είναι μεγάλο θέμα».

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Καναδά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω και στα δύο» απάντησε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!