Ο πρώην προπονητής των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς, τοποθετήθηκε ακόμη μία φορά στο θέμα του κορυφαίου όλων των εποχών.

Ο πρώην προπονητής των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς, τοποθετήθηκε ακόμη μία φορά στο θέμα του κορυφαίου όλων των εποχών.

Ο Ντοκ Ρίβερς παραδέχθηκε για ακόμη μία φορά την προτίμησή του στον Μάικλ Τζόρνταν αλλά έσπευσε να επαινέσει τον ΛεΜπρόν για τα επιτεύγματά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μισώ τη συζήτηση για τον GOAT. Ξέρετε όλοι πως είμαι fan του Μάικλ Τζόρνταν. Παρόλα αυτά όμως, δεν έχω τίποτα εναντίον του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Για εμένα, ο Μάικλ είναι ο καλύτερος. Αυτό δεν κάνει τον ΛεΜπρόν κακό παίκτη», ανέφερε ο Ντοκ Ρίβερς και πρόσθεσε:

«Ο ΛεΜπρόν θα έχει την κορυφαία καριέρα στην ιστορία της λίγκας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα έχει κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα. Δεν ξέρω γιατί έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το θέμα. Επειδή λες κάτι καλό για κάποιον, δεν σημαίνει ότι λες κάτι κακό για τον άλλον. Είναι και οι δύο εκπληκτικοί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!