Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τις ευχές του σε όλο το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τις ευχές του σε όλο το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων αφού συνεχάρη την ομάδα για τα επιτεύγματα εντός κι εκτός συνόρων, ζήτησε ανάλογη συνέχεια και το 2024.

«Δεν θα αλλάξουμε λογική. Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός και έτσι θα το αντιμετωπίζουμε. Έχουμε μακρύ δρόμο και θα είμαι συνεχώς δίπλα σας για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Μη χάσετε το πνεύμα που σας έχει φέρει ως εδώ. Όπως στο βίντεο των Χριστουγέννων, ο καθένας έχει τον ρόλο του, ο μαέστρος είναι ο Ραζβάν και όσοι δουλεύουν πίσω από τις κάμερες έχουμε επίσης μεγάλη ευθύνη. Όταν όλα λειτουργούν σωστά, αρμονικά και με σεβασμό του ενός στον άλλον, έρχονται ιστορικές στιγμές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και σας εύχομαι να συνεχίσετε να γράφετε τέτοιες σελίδες στο βιβλίο του ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης που είχε στο πλάι του τον γιο του, Γιώργο.

Εκ μέρους της ομάδας, στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ευχήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής τον ευχαρίστησε για όλη τη στήριξη και υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν δουλέψει σκληρά και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους μέχρι τώρα, αλλά η δουλειά πρέπει και θα γίνει περισσότερη, προκειμένου και μετά τις γιορτές η εικόνα της ομάδας να βελτιώνεται για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Κλείνοντας, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από όλους να είναι συσπειρομένοι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε στη συνέχεια τηλεδιάσκεψη με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και με τους υπεύθυνους των ακαδημιών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Ιβάν Σαββίδης, ως δώρο, προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων προκειμένου να δημιουργηθεί το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και από τα καλύτερα της Ευρώπης, στην περιοχή της Θέρμης.

Μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις και εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών σε έκταση που θα ανήκει εξ ολοκλήρου στον ΠΑΟΚ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!