Την τρίτη σερί νίκη της πανηγύρισε η Φιορεντίνα, επικρατώντας στο φινάλε με 1-0 της Τορίνο στο «Artemio Franchi» ενώ η Νάπολι κόλλησε στο «0».

Την τρίτη σερί νίκη της πανηγύρισε η Φιορεντίνα, επικρατώντας στο φινάλε με 1-0 της Τορίνο στο «Artemio Franchi», την ώρα που η Νάπολι «κόλλησε» στο 0-0 στο «Diego Maradona» απέναντι στη Μόντσα κι έχασε κι άλλο έδαφος για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», στα δύο ματς που άνοιξαν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «βιόλα» τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στην Τορίνο, όμως βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 83′ με μία κεφαλιά… δυναμίτη του Λούκα Ρανιέρι, ο οποίος έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 4 αγώνων της «γκρανάτα» κι οδήγησε την ομάδα του στην τετράδα κι εντός των θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Στον αντίποδα, η περσινή πρωταθλήτρια Νάπολι «γκέλαρε» για άλλο ένα παιχνίδι, αδυνατώντας να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα της Μόντσα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έχασαν και πέναλτι στο 68′, καθώς ο Μερέτ νίκησε τον Πεσίνα απ’ την άσπρη βούλα και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του. Στο 88′ αποβλήθηκε απ’ τον πάγκο κι ο τεχνικός της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 18ης αγωνιστικής στη Serie A και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Φιορεντίνα-Τορίνο 1-0

(83΄ Ρανιέρι)

Νάπολι-Μόντσα 0-0

Τζένοα-Ίντερ 21:45

Λάτσιο-Φροζινόνε 21:45

Αταλάντα-Λέτσε 30/12

Κάλιαρι-Έμπολι 30/12

Ουντινέζε-Μπολόνια 30/12

Μίλαν-Σασουόλο 30/12

Βερόνα-Σαλερνιτάνα 30/12

Γιουβέντους-Ρόμα 30/12

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!