Θέση πήρε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Βασίλης Τσιάρτας για την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό.

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 2,5 ετών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπεσαν το απόγευμα της Τρίτης (26/12), με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον 61χρονο Σέρβο τεχνικό, μέσω μίας λιτής ανακοίνωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα της, υπογραμμίζοντας πως «η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν». Βασίλης Τσιάρτας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θέση πήρε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο Βασίλης Τσιάρτας για την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής τόνισε πως δεν άξιζε αυτό το τέλος στον 61χρονο Σέρβο προπονητή.

Παρακάτω ακολουθεί το tweet του Βασίλη Τσιάρτα:

«Ήρθε, δούλεψε κ συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα. Δεν γνωρίζω τους λόγους της απόλυσής του ( θα πρέπει να τους εξηγήσει αυτός που πήρε την απόφαση) αλλά σίγουρα δεν του άξιζε τέτοιο τέλος. Μπορεί αγωνιστικά κ να έπιασε το ταβάνι του, όμως ήταν κ ένα κόσμημα με το ήθος κ την συμπεριφορά του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!