Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Τουρκία πως οι «πράσινοι» πιέζουν για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα.

Συνεχίζουν τα δημοσιεύματα όπου συνδέουν τον Τάσο Μπακασέτα με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, τονίζουν πως οι «πράσινοι» πιέζουν για την απόκτησή του. Παναθηναϊκός

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα:

«Η ελληνική ομάδα, που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ως πρωτοπόρος πέρυσι, έχασε την πρώτη θέση από την ΑΕΚ στο φινάλε. Οι πράσινοι πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετά τον ΠΑΟΚ συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς σε 15 αγωνιστικές.

Πατήθηκε, λοιπόν, το κουμπί για τον Μπακασέτα και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ λήγει στο τέλος της σεζόν, απέρριψε και τις δύο προτάσεις που του έγιναν από την ομάδα της Τραπεζούντας. Ο σύλλογος της Μαύρης Θάλασσας σχεδιάζει να διαπραγματευτεί ξανά με τον Έλληνα παίκτη στο τέλος της περιόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για τον Μπακασέτα, που θέλει να παίξει σε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα, πρώτος έρχεται ο Παναθηναϊκός που πιέζει για να πετύχει αυτόν τον στόχο στη χώρα του. Η Τράμπζονσπορ που δεν μπόρεσε να ξεκινήσει τη σεζόν όπως ήθελε και κάνει σχέδια πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν, είναι ανοιχτή σε προσφορές για τους παίκτες της.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μπακασέτας δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη θετικά στην επιθυμία να συνεχίσει στην Τράμπζονσπορ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!