Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τον Φράνκο Φεράρι να προπονείται κανονικά και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες.

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό (Πέμπτη 28/12) πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη που συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (Τετάρτη 3/1, 16:00 – «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Φεράρι

Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τον Φράνκο Φεράρι να προπονείται κανονικά και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες. Επιπλέον, ο Μάνου Γκαρθία ακολούθησε – και πάλι – μέρος του προγράμματος ενώ ο Φραν Βέλεθ έκανε ατομικό. Οι δυο Ισπανοί είναι οι μόνοι, ουσιαστικά, που δεν υπολογίζονται από τον 55χρονο προπονητή για το πρώτο ματς του 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αύριο, Παρασκευή, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενώ πιθανότατα αύριο ολοκληρωθεί και η επιστροφή του Λίντσεϊ Ρόουζ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς απομένουν ακόμη κάποιες, τυπικές, λεπτομέρειες προκειμένου να λύσει ο 32χρονος αμυντικός το συμβόλαιό του με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, η ΠΑΕ Άρης σε συνεργασία με το «GIANT HEART», επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τα παιδιά, που φιλοξενούνται εκεί, να μοιράσουν δώρα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!