Σημαντική κίνηση για τον Απόλλωνα Πάτρας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Τζος Πέρκινς.

Νέα μεταγραφική ενίσχυση από τον Απόλλωνα Πατρών στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Έτσι, προχώρησε στη μεταγραφή του Τζος Πέρκινς.

Μάλιστα, ο έμπειρος guard έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης και έδειξε ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση κι έτοιμος να ενταχτεί στην ομάδα.

Ο 28χρονος πλέι μέικερ έχει καταγωγή από το Ντένβερ και είναι απόφοιτος του Γκονζάγκα, στο οποίο μέτρησε 10,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ, 1,2 κλεψίματα σε 153 παιχνίδια με τη φανέλα των Zags.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το NCAA δεν έγινε ντραφτ σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ και ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας. Έχει αγωνιστεί στην G-League με τους Greensboro Swarm και Texas Legends, ενώ στην πορεία αγωνίστηκε σε Παρτίζαν, Μπρίντιζι, Πετκίμ, Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ, Στάλ Όστροβ, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε στην Ουράλ Εκατερίνινμπουργκ.

Ο Αμερικάνος θα προπονηθεί και σήμερα με τους νέους του συμπαίκτες και λογικά θα ταξιδέψει με την αποστολή το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Καρδίτσα και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!