Κεραυνός εν αιθρία ήρθε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η είδηση για την φυγή Γιοβάνοβιτς με τους φιλάθλους του «Τριφυλλιού» να μην παίρνουν με καλό μάτι την απόφαση της ΠΑΕ.

Κεραυνός εν αιθρία ήρθε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η είδηση της φυγής του Ίβαν Γιοβάνοβιτς σε συνδυασμό με την άμεση πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός ο οποίος αυτά τα 2,5 χρόνια κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας και δημιούργησε μια ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ουσιαστικά πλήρωσε τον φετινό αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρώπης και δη το Conference League και το γεγονός πως το τριφύλλι το τελευταίο διάστημα δεν έπαιζε τόσο καλά. Φυγή Γιοβάνοβιτς

Μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκεί για να γίνει αντιληπτό το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

«Με έναν άνθρωπο ταυτίστηκε ο κόσμος του Παναθηναϊκού εδώ και 12 χρόνια» Φυγή Γιοβάνοβιτς

«Επανέφερες το χαμένο dna του Παναθηναϊκού. Είσαι μεγάλος προπονητής και άνθρωπος» αναφέρουν μεταξύ άλλων χρήστες στο Χ.

«Ευχαριστώ που ξανά έφερες τον πατέρα μου στο γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!