Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια και να προσλάβει τον Φατίχ Τερίμ.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με το «τριφύλλι» να προχωρά σε αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας και να προσλάβει τον Φατίχ Τερίμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την είδηση έκανε γνωστή η τουρκική Sabah ενώ δήλωση του Φατίχ Τερίμ που αναπαράγεται σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της Τουρκίας, ο Τούρκος επιβεβαιώνει την πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός και την συμφωνία.

«Ναι, τα νέα και οι φήμες είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες εδώ και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω αύριο το πρωί στην Αθήνα. Θα είμαι στην προπόνηση το απόγευμα», ήταν η λακωνική δήλωση του Φατίχ Τερίμ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!