Η Τσέλσι έκανε αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι αλλά ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φαίνεται πως έχει ζητήσει ακόμα δύο παίκτες για το ρόστερ του.

Η Τσέλσι έκανε αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι αλλά η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο όπως θα επιθυμούσε. Έτσι, φαίνεται πως στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, οι «Μπλε» θα προχωρήσουν σε νέες κινήσεις, και φαίνεται πως έχουν ξεκάθαρο στόχο για την αμυντική τους γραμμή.

Σύμφωνα με το «The Standard», η Τσέλσι έχει ξεχωρίσει τον Ουσμάν Ντιομαντέ ως έναν από τους κύριους στόχους της για τον Ιανουάριου, ενώ σημειώνεται πως εξετάζεται και το ενδεχόμενο μεταγραφής ενός επιθετικού. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Τσέλσι έκανε μία πρώτη κρούση για τον παίκτη, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τονίζει πως θα τον πουλήσει μόνο αν λάβει πρόταση που φτάνει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία «αγγίζει» τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά την παρουσία των Τρέβο Τσαλόμπα, Μπενουά Μπαντιασιλέ, Αξέλ Ντισαζί, Γουέσλι Φοφάνα, Λέβι Κόλγουιλ και Τιάγκο Σίλβα στο ρόστερ, η Τσέλσι θέλει να προσθέσει έναν ακόμη νεαρό κεντρικό αμυντικό. Ο Τσαλόμπα είναι διαθέσιμος προς πώληση τον Ιανουάριο για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση νέων αγορών, ενώ ο Σίλβα θα μπορούσε να φύγει όταν λήξει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και ο Φοφάνα είναι εκτός λόγω μακροχρόνιας κακώσεως στο γόνατο.

Ο Βίτορ Γιόκερες, επιθετικός της Σπόρτινγκ, έχει επίσης κεντρίσει το ενδιαφέρον της Τσέλσι. Στην πρώτη του σεζόν με την πορτογαλική ομάδα, ο πρώην επιθετικός της Μπράιτον και της Κόβεντρι Σίτι έχει 17 γκολ και 8 ασίστ σε 20 παιχνίδια. Η Σπόρτινγκ δεν είναι πάλι διατεθειμένη να πουλήσει τον αστέρα της και έχει επιμείνει ότι οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο μέρος πρέπει να καλύψει ολόκληρη τη ρήτρα αποδέσμευσης των 100 εκατομμυριών ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!