Ο Σακίλ Ο’Νιλ απάντησε στον Κρις Ρούσο, ο οποίος τον κατέταξε στην 5η θέση των κορυφαίων σέντερ όλων των εποχών.

Ο παλαίμαχος σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο’Νιλ, απάντησε στον Κρις Ρούσο, ο οποίος τον κατέταξε στην 5η θέση των κορυφαίων σέντερ όλων των εποχών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ποιος στο δι@ολο είναι αυτός ο τύπος; Είμαι ο πιο κυριαρχικός σέντερ στην ιστορία του ΝΒΑ. Δεν θέλω να ξανακούσω κανένα άλλο όνομα», ανέφερε ο Σακίλ Ο’Νιλ και πρόσθεσε:

«Προσπέρασα τον Χακίμ Ολάζουον. Ο βασιλιάς με κέρδισε, όμως επέστρεψα και τον νίκησα. Ο Μόουζες Μαλόουν; Τον προσπέρασα τέσσερα, πέντε, έξι χρόνια πριν αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Οπότε, αν έπρεπε να με κατατάξω σε μια θέση θα με έβαζα στη θέση τρία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!