Δεύτερες σκέψεις φαίνεται πως κάνει ο αναλυτής του ΝΒΑ, Στίβεν Α. Σμιθ για την κατάκτηση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται πως κάνει ο αναλυτής του ΝΒΑ, Στίβεν Α. Σμιθ για την κατάκτηση της Ανατολικής Περιφέρειας, για την οποία είχε θιέσει ως φαβορί τους Μπόστον Σέλτικς.

«Θα πρέπει να κάνουμε μια παύση όλοι μας και να σταματήσουμε να υποτιμάμε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς», ανέφερε ο Σμιθ χαρακτηριστικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειωθεί πως σε άλλο σημείο της κουβέντας, εκθείασε τον προπονητή των Σίξερς, Νικ Νερς, ο οποίος έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τους Τορόντο Ράπτορς. Ειδική μνεία έκανε και στον general manager της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ.

Να θυμίσουμε πως ο σύλλογος της Πενσυλβάνια βρίσκεται στην τρίτη θέση της Ανατολής αυτή τη στιγμή, έχοντας ρεκόρ 18 νικών και 8 ηττών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!