Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε τη σημασία της θυσίας και της σκληρής δουλειάς για την επίτευξη μιας θέσης στην Τσέλσι.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ερωτήθηκε για τη διαθεσιμότητα του Ρομέο Λάβια, ο οποίος πλησιάζει στην επιστροφή του στην ομάδα μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο προπονητής εξέφρασε την άποψή του, υπογραμμίζοντας τη σημασία της θυσίας και της σκληρής δουλειάς για την επίτευξη μιας θέσης στην Τσέλσι.

«Όλοι οι παίκτες μετά από μια μεγάλη περίοδο είναι απελπισμένοι να συμμετάσχουν. Ακόμα και ένα μήνυμα προς τον παίκτη, δεν μπορούν να κάνουν το λάθος», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

«Θέλουν να συμμετάσχουν, αλλά είμαστε σε ανταγωνισμό και ο ανταγωνισμός είναι σοβαρός. Πρέπει να προπονούνται πολύ σκληρά κάθε μέρα, γιατί πρέπει να έχουν έναν αντίκτυπο κάθε φορά που βγαίνουν στο γήπεδο. Δεν είναι φιλικά προετοιμασίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Για πολλούς είναι δικαιολογία, για πολλούς είναι: “Θέλω να παίξω, αν δεν μπορώ να παίξω, δεν μπορώ να αποδώσω”. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι αυτό δεν είναι φιλανθρωπία, ότι θα παίξουν… Πρέπει να κερδίσουμε. Και το περιβάλλον του παίκτη είναι απογοητευμένο… Είμαι απογοητευμένος που έχω έναν παίκτη που θα έπρεπε να είναι σημαντικός για μας και δε βοηθά την ομάδα. Ίσως μιλάω πολύ, αλλά έλα, με ενοχλεί. Όχι εσάς. Οι άνθρωποι γύρω από τον παίκτη ή ο παίκτης.

»Είμαι απογοητευμένος, ο σύλλογος είναι απογοητευμένος που επενδύει μεγάλα ποσά για να επιδοθεί και να σκοράρει γκολ, να πληρώνει τον μισθό κάθε μήνα, αν είσαι τραυματίας ή δεν αποδίδεις. Ποιος μας πλήγωσε, ποιος πόνεσε για εμάς, ποιος πόνεσε για τους προπονητές, για τον σύλλογο. Είναι να βρεις τη σωστή ισορροπία».

Ο Λάβια δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με την Τσέλσι, καθώς τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν. Ο Κριστόφερ Ενκουνκού, επίσης, ενσωματώνεται στην ομάδα μετά από τραυματισμό στην προετοιμασία και έκανε το ντεμπούτο του στο League Cup εναντίον της Νιούκαστλ, όπου εκτέλεσε επιτυχώς πέναλτι στην πρόκριση των «Μπλε». Φυσικά, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιθυμεί να δει όλους του τους παίκτες να επιστρέφουν και σίγουρα ο Ρομέο Λάβια θα βοηθήσει αρκετά τον σύλλογο όταν βρει ρυθμό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!