Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέφρασε και αυτή την επιθυμία της να μην συμμετάσχει στη European Super League.

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέφρασε και αυτή την επιθυμία της να μην συμμετάσχει στη European Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε μία χιουμοριστική διάσταση σε αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τη νεοσύστατη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το χιουμοριστικό δημοσίευμα που έκανε ο Ηρακλής:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής αρνείται τη συμμετοχή της στη νεοσύστατη European Super League. Παραμένει πιστή στην UEFA και θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Χαλάστρα>Μαδρίτη

Λυπούμαστε κύριε Πέρεθ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ηρακλής