Μετά τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τάχθηκε κατά της ευρωπαϊκής Super League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι παραμένει δεσμευμένη να μετέχει σε διοργανώσεις που διοργανώνονται από την UEFA, παρά τη σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου της ΕΕ, σύμφωνα με την οποία η UEFA και η FIFA παραβίασαν τη νομοθεσία της ΕΕ, εμποδίζοντας τη σύσταση μιας ευρωπαϊκής Super League. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η θέση μας δεν έχει αλλάξει. Παραμένουμε πλήρως αφοσιωμένοι στη συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA και στη θετική συνεργασία με την UEFA, την Premier League και άλλους συλλόγους μέσω της ECA για τη συνεχή ανάπτυξη του ευρωπαϊκού παιχνιδιού» ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.