Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Α22 αποκάλυψε σήμερα το νέο πρότζεκτ της Super League, μια νέα πρόταση για τις διοργανώσεις της ευρωπαϊκής Super League («ESL») ανδρών και γυναικών.

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Α22 αποκάλυψε σήμερα το νέο πρότζεκτ της Super League, μια νέα πρόταση για τις διοργανώσεις της ευρωπαϊκής Super League («ESL») ανδρών και γυναικών.

Η πρόταση περιλαμβάνει επίσης καινοτόμα σχέδια για την έναρξη της κορυφαίας πλατφόρμας ροής αθλητικών αγώνων απευθείας σε οπαδούς, όπου δισεκατομμύρια οπαδοί θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά όλους τους αγώνες της Super League δωρεάν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η προτεινόμενη νέα Super League Ανδρών είναι μια δομή πρωταθλήματος χτισμένη σε μια πανευρωπαϊκή πυραμίδα και αποτελείται από 64 συμμετέχοντες συλλόγους σε τρεις βαθμίδες.

Τα βασικά στοιχεία της πρότασης περιλαμβάνουν:

⦁ Οι δύο πρώτες βαθμίδες, η Star League και η Gold League, αποτελούνται από 16 συλλόγους η καθεμία, ενώ η τρίτη κατηγορία, η Blue League, αποτελείται από 32 συλλόγους.
⦁ Συμμετοχή με βάση την αθλητική αξία, χωρίς μόνιμα μέλη.
⦁ Ετήσια άνοδος και υποβιβασμός μεταξύ των πρωταθλημάτων. Η άνοδος στο τρίτο επίπεδο Blue League θα γίνει με βάση τα αποτελέσματα του εθνικού πρωταθλήματος.
⦁ Οι σύλλογοι θα παίζουν εντός κι εκτός έδρας αγώνες. Σε ομίλους των 8. Με ελάχιστους 14 αγώνες ανά έτος.
⦁ Στο τέλος της σεζόν, η φάση των νοκ άουτ θα καθορίσει τους πρωταθλητές κάθε πρωταθλήματος και τους συλλόγους που θα ανέβουν.
⦁ Δεν θα υπάρξει αύξηση στις ημερολογιακές ημέρες των αγώνων σε σύγκριση με αυτές που προβλέπονται από τις τρέχουσες διοργανώσεις. Οι αγώνες μεσοβδόμαδα δεν θα επηρεάσουν τα καλαντάρια των εθνικών πρωταθλημάτων.
⦁ Την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης, οι σύλλογοι θα επιλέγονται βάσει ενός ευρετηρίου με διαφανή και βασισμένα στην απόδοση κριτήρια.
⦁ Θα εισαχθούν αποτελεσματικοί κανόνες οικονομικής βιωσιμότητας και διαφανείς διαδικασίες επιβολής για να εξασφαλιστούν ίσοι όροι ανταγωνισμού μεταξύ των συμμετεχόντων συλλόγων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!