Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ, Σμους Πάρκερ, μίλησε για την θητεία του στους Λος Άντζελες Λέικερς στο πλευρό του Κόμπε Μπράιαντ.

Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ, Σμους Πάρκερ, μίλησε για την θητεία του στους Λος Άντζελες Λέικερς στο πλευρό του Κόμπε Μπράιαντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Με ρωτούν για την εμπειρία μου στο πλευρό του Κόμπε και λέω πως είναι υπερεκτιμημένη. Ήμουν μαζί του στα αποδυτήρια για δύο σεζόν. Τον έβλεπα κάθε μέρα να βάζει τα παπούτσια του και να ετοιμάζεται. Πώς περνάς όμως τόσο καιρό με έναν άνθρωπο που δεν ανταλλάζεις κουβέντα;», ανέφερε για τον Μπράιαντ ο Πάρκερ και συμπλήρωσε:

«Αυτός ο άνθρωπος δεν μου μίλησε ποτέ. Ήμουν συνάδελφός του. Μοιραστήκαμε τα ίδια αποδυτήρια. Ούτε μπορώ να καταλάβω πόση ασέβεια υποδηλώνει αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!