Την περίπτωση του Τζάστιν Ράιτ-Φόουρμαν εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της.

Τη μεταγραφική αγορά προκειμένου να ενισχυθεί εξετάζει ο Ζοάν Πλάθα. Μάλιστα, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΩΡΑ» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζάστιν Ράιτ-Φόουρμαν.

Η φυγή του Μπεν ΜάκΛεμορ κάνει επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση. Στα 26 του, ο Ράιτ-Φόουρμαν αγωνίζεται στους Σασκάτσουαν Ράτλερς όπου σκόραρε κατά μέσο όρο 29,1 πόντους(!), 5,2 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ σε 33,8 λεπτά συμμετοχής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ για τους Hofstra Pride, ενώ επιλέχθηκε από τους Γιούτα Τζαζ με την 53η συνολική επιλογή στο draft του 2019 του ΝΒΑ, με τους οποίους έκανε 4 συμμετοχές τη σεζόν 2019-20.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν αρκετοί παίκτες -όπως για παράδειγμα και οι Σάνον Έβανς και Τράβις Τράις. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το προβάδισμα δείχνει να το έχει ο Τζάστιν Ράιτ-Φόουρμαν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!