Η Λίβερπουλ ψάχνει πάντα στην αγορά για μια ακόμη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας της και σύμφωνα με ρεπορτάζ ενδιαφέρεται για τον Ντάμφρις.

Η Λίβερπουλ ψάχνει πάντα στην αγορά για μια ακόμη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας της και σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Corierre dello Sport» έχει προκρίνει την περίπτωση του Ντένζελ Ντάμφρις της Ιντερ.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αρνε Σλοτ έχει ξεχωρίσει τον 30χρονο Ολλανδό διεθνή μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028, με ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ.

Ο Ντάμφρις έχει δηλώσει πως θέλει να παίξει στην Αγγλία και ο μάνατζερ του είναι σ’ επαφές με την ομάδα του λιμανιού, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς, που θ’ ανοίξει τον Ιούλιο.

Να σημειωθεί πως η ρήτρα εξαγοράς ισχύει μόνο για τον μήνα αυτό, από την 1η μέχρι την 31η Ιουλίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.