Ο Τζον Τέρι μίλησε για τη Μάντσεστερ Σίτι και την ομάδα που θα μπορούσε να την κοντράρει και να την αποκλείσει.

Η κλήρωση του Champions League για τη φάση των «16», με την κληρωτίδα να βγάζει μερικές εντυπωσιακές αναμετρήσεις, αλλά να κάνει και μερίκα… δώρα στις μεγάλες ομάδες. Ένα από αυτά έγινε στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν την Κοπεγχάγη για μία θέση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με σκοπό να διατηρήσουν τα… σκήπτρα τους, έχοντας κατακτήσει το Champions League πέρσι, νικώντας με 1-0 απέναντι στην Ίντερ. Τζον Τέρι

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά την κλήρωση, ο Τζον Τέρι, ο οποίος είναι και ο πρεσβευτής του τελικού του Champions League στο Γουέμπλεϊ, προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για τη Μάντσεστερ Σίτι και την ομάδα που θα μπορούσε να την κοντράρει και να την αποκλείσει. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει γίνει… συνώνυμο του θεσμού πλέον.

Ο Τζον Τέρι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πρέπει να κοιτάξετε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουν εντυπωσιακή παρουσία τα τελευταία επτά ή οκτώ χρόνια στον θεσμό, και είναι πάντα εκεί στον τελικό. Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ είναι εκπληκτικός μέχρι τώρα. Έχουν έναν φανταστικό προπονητή, δούλεψα δίπλα του μερικά χρόνια στην Τσέλσι και είναι εξαιρετικός στη διαχείριση των παικτών και τακτικά. Πιστεύω ότι θα φτάσουν πολύ μακριά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!