O Ντένες Ντίμπους, τερματοφύλακας και αρχηγός της Φερεντσβάρος, χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ως μία «κορυφαία ελληνική ομάδα» και «τον πιο δυνατό αντίπαλο μετά τον Άγιαξ».

O Ντένες Ντίμπους, τερματοφύλακας και αρχηγός της Φερεντσβάρος, αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-offs νοκ άουτ του Europa Conference League, χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ως μία «κορυφαία ελληνική ομάδα», τόνισε ότι πρόκειται για «τον πιο δυνατό αντίπαλο μετά τον Άγιαξ» σε αυτή την κλήρωση, έδειξε ενημερωμένος για την ατμόσφαιρα των φίλων της ομάδας του Πειραιά, αλλά και πίστη για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω ότι μετά τον Άγιαξ κληρωθήκαμε την ομάδα με τη δεύτερη μεγαλύτερη ιστορία και όνομα, τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για μία ελληνική κορυφαία ομάδα, ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια είναι πρωταθλητές και συμμετέχουν στο Champions League», τόνισε ο Ντίμπους μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Ουγγαρίας.

«Είναι αλήθεια ότι αυτή η ηγεμονία έχει καταρριφθεί, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν μια σοβαρή δύναμη παιχνιδιού. Κατά τη γνώμη μου, οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι με το ζευγάρι αυτό, ένα ταξίδι στην Αθήνα μπορεί να είναι εξαιρετικά ατμοσφαιρικό, για να μην αναφέρω ότι ο Ολυμπιακός φημίζεται για τη βάση των φιλάθλων του. Μας περιμένει μια δύσκολη μονομαχία, αλλά πιστεύω ότι μετά από μια καλή προετοιμασία, και μία πλήρης ομάδα, θα μπορέσουμε να προκριθούμε, αφού είμαστε η Φερεντσβάρος!», πρόσθεσε ο αρχηγός της Φερεντσβάρος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Ταμάς Χαινάλ, είναι πολύ σημαντικό να πάνε όλα καλά κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας:

«Κληρωθήκαμε με έναν πολύ ελκυστικό, πολύ δυνατό αντίπαλο τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Χαινάλ.

«Από τους πιθανούς αντιπάλους που είχαμε, είναι από τους πιο δυνατούς, πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να προχωρήσουμε. Ο αγώνας απέχει σχεδόν δύο μήνες. Το πιο σημαντικό τώρα είναι οι παίκτες να ξεκουραστούν και να…επαναφορτιστούν. Χρειαζόμαστε καλή χειμερινή προετοιμασία, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες, είναι σημαντικό να είμαστε σε καλή φόρμα. Αυτή είναι μια κατάσταση όπου όλα πρέπει να είναι σωστά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!