Ασταμάτητος ο Τζουντ Μπέλιγχαμ που βάζει το όνομά του δίπλα από τους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ διαπρέπει με την Ρεάλ Μαδρίτης όπου σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Στην άνετη νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 4-1 ο Άγγλος μέσος ισοφάρισε ένα μοναδικό ρεκόρ που κρατούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το γκολ κόντρα στη Βιγιαρεάλ ήταν το 17ο στη χρονιά και το 13ο στην La Liga. O Τζουντ Μπέλιγχαμ συμβαδίζει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς έχει σκοράρει 17 γκολ στα πρώτα 20 παιχνίδια του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Το γκολ απέναντι στα «κίτρινα υποβρύχια» έκανε τον νεαρό μέσο να μπει στη λίστα με τους ταχύτερους 13 σκόρερ της διοργάνωσης στον 21ο αιώνα. Και μην ξεχνάμε πως ο Άγγλος δεν είναι επιθετικός.

Πλέον το διαχρονικό τραγούδι των Beatles «Hey Jude» τραγουδιέται μετά από κάθε αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!