Ο Σανέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Χάρι Κέιν, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «κορυφαίο» στον κόσμο.

Οι Βαυαροί έχουν εντυπωσιάσει επιθετικά τόσο στη Γερμανία όσο και στο Champions League, και η προσθήκη του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία. Ο ίδιος έχει δημιουργήσει μια υψηλά παραγωγική συνεργασία με τον Σανέ στην επίθεση της Μπάγερν Μονάχου, θυμίζοντας τη συνεργασία που είχε με τον Σον στους «Πετεινούς» ο Άγγλος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σανέ, μιλώντας στη «Bild», δήλωσε: «Ο Χάρι Κέιν είναι ένας απίστευτος παίκτης – είναι μεγάλη χαρά να παίζω δίπλα του. Έχει μια απίστευτη κατανόηση του παιχνιδιού. Γνωρίζουμε ποιες κινήσεις έχουμε προπονήσει, γνωρίζουμε σε ποιους χώρους κινείται ο καθένας μας. Αλλά μερικές φορές πρέπει να αντιδράσουμε στην κατάσταση, γιατί μπορεί να συμβούν πράγματα που δε συζητήσαμε. Αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδραση. Για παράδειγμα, όταν τρέχω προς τα αριστερά, ξέρει ότι πρέπει να πάει προς τα δεξιά. Συμπληρώνουμε καλά ο ένας τον άλλον. Είναι απλά ένας απίστευτος επιθετικός, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο – αν όχι ο καλύτερος».

Ο Σανέ συνέκρινε τον Κέιν με άλλους επιθετικούς που έχει παίξει, όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ο Σέρχιο Αγκουέρο, τονίζοντας τις εξαιρετικές του ικανότητες στο παιχνίδι που τον διακρίνουν από τους υπόλοιπους. «Έχω παίξει με πολλούς κορυφαίους επιθετικούς. Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εδώ και με τον Κουν Αγκουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι, ήταν διαφορετικοί τύποι παικτών. Ο Χάρι κΚέιν συχνά παίζει την τελευταία ή προτελευταία πάσα πριν από το σουτ. Το κάνει αυτό απίστευτα καλά», είπε ο Σάνε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!