Ο Ντόνοβαν Μίτσελ φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο των Φιλαδέλφεια Σίξερς όπως αναφέρουν ρεπορτάζ αμερικανικών ΜΜΕ.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο των Φιλαδέλφεια Σίξερς όπως αναφέρουν ρεπορτάζ αμερικανικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα “Fadeawayworld” η ομάδα της Φιλαδέλφεια έχει βάλει στο στόχαστρό της τον σούτινγκ γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντόνοβαν Μίτσελ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με ρεπορτάζ, αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ασκεί πιέσεις στην ομάδα του να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, ο Ντόνοβαν Μίτσελ δεν θα μπορέσει να φύγει τόσο απλά από το Κλίβελαντ. Για να καταφέρουν οι Σίξερς να τον αποκτήσουν θα χρειαστεί να προσφέρουν ένα πακέτο ανταλλαγμάτων που θα αποτελείται από τον ΝτεΆντονι Μέλτον, τον Μάρκους Μόρις και τον Νικολά Μπατούμ.

Μάλιστα, πιθανότατα στην πρόταση να συμπεριληφθούν και δύο μελλοντικά picks πρώτου γύρου από τα draft του 2029 και του 2030.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!