Διακόπηκε στο 65ο λεπτό η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και στη Λούτον, καθώς κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Τομ Λόκιερ.

Διακόπηκε στο 65ο λεπτό η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και στη Λούτον, καθώς κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Τομ Λόκιερ. Μάλιστα, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.

Τέσσερα λεπτά μετά την ισοφάριση των «κερασιών», ο αμυντικός της Λούτον κατέρρευσε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να σταματάνε αμέσως το παιχνίδι για να μπουν οι γιατροί και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τα Μέσα στην Αγγλία ο παίκτης της λονδρέζικης ομάδας φαίνεται ότι προηγουμένως είχε χτυπήσει στο κεφάλι του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευσή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι οπαδοί στο γήπεδο άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του παίκτη ως ένδειξη στήριξης. Σύμφωνα με τον γιατρό της Μπόρνμουθ, ο Τομ Λόκιερ έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία της πτώσης του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!