Η Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει χωρίς τους Κίνγκσλεϊ Κόμαν και Νουσάιρ Μαζραουί για αρκετές εβδομάδες, αφού αμφότεροι τραυματίστηκαν στη νίκη (1-0) των Βαυαρών στο Champions League επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει χωρίς τους Κίνγκσλεϊ Κόμαν και Νουσάιρ Μαζραουί για αρκετές εβδομάδες, αφού αμφότεροι τραυματίστηκαν στη νίκη (1-0) των Βαυαρών στο Champions League επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα, δήλωσε σήμερα (15/12) ο Τόμας Τούχελ.
Θα χάσουν τον αγώνα του πρωταθλήματος της Κυριακής με την -τρίτη- Στουτγάρδη και τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς την Τετάρτη με τη Βόλφσμπουργκ, πριν από την έναρξη των χειμερινών διακοπών. Η Bundesliga θα ξαναρχίσει στις 12 Ιανουαρίου.
Δεν είναι σαφές πόσο καιρό θα μείνουν εκτός δράσης, καθώς και οι δύο παίκτες έχουν μυικούς τραυματισμούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτά είναι δύσκολα παιχνίδια. Αυτοί οι δύο τραυματισμοί στη δεξιά πλευρά μας πλήγωσαν», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου. «Και οι δύο είναι βασικοί και οι δύο έχουν παίξει πολύ καλά από την αρχή της σεζόν. Θα μείνουν εκτός για εβδομάδες.»

Οι Βαυαροί, οι οποίοι συνετρίβησαν με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς και έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 36 βαθμούς, αντιμετωπίζει τη Φρανκφούρτη την Κυριακή. Η Στουτγάρδη είναι τρίτη, ένα βαθμό πίσω από την Μπάγερν στους 31 βαθμούς.

Ο Τούχελ είπε ότι παρά τη νίκη στο Μάντσεστερ η ομάδα του θα πρέπει ακόμα να δείξει αντίδραση στο πρωτάθλημα για την ήττα της περασμένης εβδομάδας:
«Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά αναγνωρίζουμε την ποιότητα της άλλης ομάδας», είπε. «Δείξαμε απέναντι στη Γιουνάιτεντ αυτό που δεν είχαμε καταφέρει να δείξουμε απέναντι στη Φρανκφούρτη την περασμένη εβδομάδα. Αν δεν ταιριάξουμε με το πνεύμα και την ένταση της Στουτγάρδης, τότε η ατομική ποιότητα δεν θα κάνει τη διαφορά. Υπάρχει αντίδραση για την ήττα της περασμένης εβδομάδας και θέλουμε να το δείξουμε και την Κυριακή», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!