Ο Βλάνταν Ίβιτς αποθέωσε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε συνέντευξή του σε σέρβικο μέσο ενημέρωσης.

Ένας γνώριμος από τα παλιά μίλησε σε μέσο της Σερβίας για τη Super League και μίλησε για τον ποιον θεωρεί καλύτερο ως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Βλάνταν Ίβιτς που αποθέωσε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ, δύο φορές πρωταθλητής και νικητής του Super Cup με την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Βλάνταν Ίβιτς μέχρι στιγμής στην προπονητική του καριέρα.

«Ο Ζίβκοβιτς είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζει πραγματικά καλά και κάνει σίγουρα την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτόν», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για την παρουσία του στον Δικέφαλο του Βορρά, ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε: «Ζούσα στην Ελλάδα από το 2005 και εκεί ολοκλήρωσα την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Άρχισα ως προπονητής της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια πήγα στην πρώτη ομάδα. Έφυγα από το σύλλογο για κάποιους προσωπικούς λόγους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!