Προπονητής του ΟΦΗ και με την βούλα είναι ο Πέπε Μελ.

Προπονητής του ΟΦΗ και με την βούλα είναι ο Πέπε Μελ. Ο Ισπανός προπονητής παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Γεντί Κουλέ, μίλησε για την συμφωνία του με τους Κρητικούς, τη φιλοσοφία του και τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέπε Μελ κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του:

«Για μένα είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ, είναι πολύ σημαντική για μένα η συνεργασία με τον ΟΦΗ. Η ομάδα μου έχει μεταφέρει τι χρειάζεται και είμαι πολύ ενθουσιασμένος να προσφέρω για την ομάδα. Την απόφαση την πήρα από καρδιάς γιατί με την επαφή που είχα με την ομάδα μου άρεσε, θέλω πολύ να το ζήσω».

Για τους στόχους του:

«Έχω παρακολουθήσει τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, μπορούν να γίνουν καλύτεροι. Πιστεύω πολύ στη νίκη και στην είσοδο στα playoffs».

Για το αν μίλησε με Ματίγια ή Μπιφουμά:

«Δεν έχω έρθει σε επαφή με κάποιον παίκτη. Ξέρω ότι την Κυριακή υπάρχει παιχνίδι κόντρα σε κάποιους παίκτες από την Ισπανία».

Για την γνώμη του για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει συζητήσεις με ομάδες από την Ελλάδα. Είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και πιστεύω στον ΟΦΗ και θέλω να δουλέψω».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για την αγωνιστική του φιλοσοφία:

«Μου αρέσει η συζήτηση. Του. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πιστεύει στον προπονητή και το αντίθετο. Στο μυαλό μου είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο και η νίκη».

Για το πότε ήρθε η πρόταση από τον ΟΦΗ:

«Πριν από δύο μέρες μού έγινε η πρόταση. Δέχθηκα πολύ γρήγορα, ο ΟΦΗ χρειάζεται φρέσκο αέρα και έρχομαι για να τον προσφέρω. Να έχετε υπομονή γιατί υπάρχουν δύο αγώνες σε λίγες μέρες».

Για το πού εντοπίζει ο ίδιος το πρόβλημα στον ΟΦΗ:

«Το ποδόσφαιρο που έχω στο μυαλό μου χρειάζεται να πάμε μέχρι το τέλος.. Θέλω να δουλέψω σκληρά και η ομάδα μου να είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!